Aanpassing behandeltijd

Geachte cliënt/ouders/verzorgers,

Middels deze brief willen we u informeren over de behandeltijd. Om de zorg binnen de logopedische behandeling te optimaliseren is besloten dat wij per 25 mei 2016 gaan werken met een behandeltijd van 25 minuten, waarin we optimaal de tijd voor u of uw kind hebben. In de overige 5 minuten zullen wij zorg dragen voor de administratieve zaken waardoor we kunnen voldoen aan alle kwaliteitseisen die de zorgverzekeraars ons opleggen.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Indien u vragen heeft, kunt u deze stellen aan de behandelend logopedist (of telefonisch contact opnemen met 076-5640262).

Met vriendelijke groet,

Team Logopedie & Dyslexie De Witte

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie