Vacature: enthousiaste en ondernemende logopedist (16 uur)

Gezocht: enthousiaste en ondernemende logopedist in Breda (16 uur)

Waar staan wij voor?
Onze kernkwaliteiten zijn: deskundigheid, veelzijdigheid, klantvriendelijkheid, enthousiasme en ruimte om jezelf te kunnen ontwikkelen. Als dit praktijkprofiel jou aanspreekt,  is onderstaande vacature iets voor jou.

Wie zoeken wij?
Met ingang van januari 2018 willen wij ons team versterken. Het gaat om een vacature voor 16 uur per week. In de nabije toekomst is er mogelijkheid tot uitbreiding. Ben jij een ondernemende logopedist en in ieder geval beschikbaar op woensdag dan nodigen wij je uit om te reageren. De overige uren zijn in overleg in te vullen.

Empathisch vermogen, zelfstandig kunnen werken, professionaliteit en goede contactuele vaardigheden vinden wij belangrijke eigenschappen. Ook moet je ingeschreven staan in het Kwaliteitsregister en ervaring in de vrije vestiging hebben.

Daarnaast is ervaring op het gebied van onderzoek en behandeling van de algemene logopedische problematiek vereist. Ervaring in OMFT (basiscursus) en lees- en spellingsproblematiek is een pré.

Wat bieden wij?
Wij investeren graag in jou door je te begeleiden tijdens de inwerkperiode, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden te bieden en samen te werken met fijne collega’s.

Wij zijn een sterk groeiende allround praktijk waarbinnen alle stoornisgebieden behandeld worden.

We vormen een professioneel, gemotiveerd en hecht team. Er wordt gewerkt volgens de normen van de onlangs behaalde audit vanuit verschillende locaties in Breda.

Jouw persoonlijke ontwikkeling als logopedist en als collega binnen de praktijk vinden wij heel belangrijk. Wij werken hier graag in alle opzichten aan mee door o.a. cursussen te faciliteren en regelmatig intercollegiaal overleg te hebben.

Interesse? Reageer dan voor 14 december  2017.

Graag zien we je motivatiebrief  en cv  t.a.v. praktijkhouder Bert de Witte tegemoet.
E-mail:          logopediepraktijkdewitte@hetnet.nl
Tel:                 076-564 02 62
Website:        www.logopediepraktijkdewitte.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *