Wij willen graag nog beter worden in ons werk! Daarbij is uw input nodig!

Na het afsluiten van de behandeling krijgt u een e-mail toegestuurd om mee te doen met een tevredenheidsonderzoek. Dit bestaat uit 9 vragen die binnen 5 minuten zijn ingevuld. Wij kunnen hierdoor zien hoe wij het als praktijk doen ten opzichte van andere logopedie praktijken in Nederland. Dit is natuurlijk leuk om te vergelijken, maar wat wij nog veel waardevoller vinden, is uw mening of uw tips (om ons te verbeteren) en tops (wat waardeert u). Iedere twee weken wordt dit geupdate. De update bespreken wij binnen ons team.

Dit is wat anderen zeggen over ons!

  • De logopedist denkt mee en zorgt voor een fijne sfeer tijdens de behandeling. Er wordt duidelijk besproken wat het doel zal zijn van de behandelingen en de voortgang wordt ook regelmatig besproken.
  • Er werd goed naar mijn kind gekeken en we werden goed geïnformeerd. We zijn maar 3 keer geweest, maar ook dat vond ik fijn. Niet dat je maar blijft komen, maar ook dat het vertrouwen wordt uitgesproken dat het de goede kant op gaat.
  • Ik kon helemaal mezelf zijn, de logopedist stelde mij op mijn gemak. Ze nam mij en de situatie serieus. Ze weet echt waar ze het over heeft! Ze geeft veel complimenten en blijft in alle situaties beleefd en vriendelijk! Oprechte ontvangst met een glimlach. Daarom kwam ik er ook met plezier!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *