Logopedie bij (ex-)coronapatiënten 

Het wordt steeds duidelijker dat er na een corona-besmetting een lange weg tot herstel volgt. De samenwerking tussen betrokken zorgverleners is hierbij essentieel. Onze logopedist Kim Boons neemt deelt aan verschillende samenwerkingsverbanden op het gebied van COVID-19. Op deze manier blijven de lijntjes tussen ziekenhuis, revalidatiecentrum en andere paramedici kort.

Patiënten met aanhoudende klachten na een corona-besmetting zijn dan ook van harte welkom in onze praktijk. Veel voorkomende problemen zijn:

  • Afwijkende stemkwaliteit, heesheid;
  • Ademhalingsproblemen, ook tijdens het spreken;
  • Problemen met slikken, verslikken;
  • Het gevoel van een brok in de keel;
  • Frequent hoesten/kuchen/keelschrapen.

De afspraak kan plaatsvinden op locatie, telefonisch of middels videobellen. Het maken van een afspraak kan telefonisch (076-5640262) of via e-mail (logopediepraktijkdewitte@hetnet.nl). Om spoedig tot een afspraak te komen, vragen we u de klachten kort te omschrijven.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie