BEATRIJS KOK

Vanaf 2019 is Beatrijs Kok bij Logopedie & Dyslexie De Witte in dienst. In juli 2017 is zij afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Rotterdam.

Tijdens haar opleiding heeft zij ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen. Ze heeft in de vrije vestiging stage gelopen, maar ook bij een revalidatiecentrum waarbij ze ervaring heeft opgedaan met het onderzoeken en behandelen van volwassenen met neurologische taal-, spraak en slikproblematiek. De eerste periode zal Beatrijs de waarneming tijdens Claudia haar zwangerschapsverlof verzorgen. Hierna zal zij minimaal twee dagen bij ons blijven werken.

“In de vrije vestiging is geen dag hetzelfde, het ene moment heb je een kindje van een jaar of 4 voor je zitten die je kan helpen met het vergroten van zijn woordenschat, het volgende moment een volwassen man die je kan helpen met beter articuleren waardoor hij beter verstaanbaar wordt voor zijn omgeving.”

“In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te reizen omdat ik hou van avontuur en graag veel van de wereld wil zien. Ik vind het dan ook erg leuk om verre reizen te maken naar bijvoorbeeld Zuid-Amerika.  Wat ik ook erg leuk vind zijn dieren,  ik heb een hond en een kat. Verder hou ik van nieuwe gerechten uitproberen tijdens het koken.

Beatrijs Kok, Logopedist, Taal therapeut

Gespecialiseerd in: Aangesloten bij:
o   Spraak-taalstoornissen bij kinderen en volwassenen Kwaliteitsregister Paramedici
o   Auditieve vaardigheden Intercollegiaal overleg KIO
o   TOS

(Taalontwikkelingsstoornis)

Alumnivereniging van de Hogeschool Rotterdam
o   OMFT (oromyofunctionele therapie bij tandheelkunde)

Cursussen ten behoeve van kwaliteitsverbetering:

  • Basis cursus OMFT
  • Eerste hulp aan Kinderen

Maak ook kennis met onze andere logopedisten: Bekijk onze medewerkers