Bert de Witte

Ik ben Bert de Witte, praktijkhouder van Logopedie & Dyslexie De Witte in Breda.

Sinds 1981 ben ik werkzaam als Logopedist. Als logopedist en als praktijkhouder is het mijn missie om voor u als cliënt een behandeling van uitmuntend niveau te realiseren. Alle medewerkers binnen de praktijk zijn dan ook toegewijde logopedisten en volgen regelmatig specialistische cursussen. Goede en heldere communicatie zorgt ervoor dat u precies weet wat u kunt verwachten van de therapie en het eindresultaat. Ons hele team is goed op de hoogte van de actuele logopedische ontwikkelingen.

Werken aan succes
Binnen de praktijk heerst een ontspannen en positieve werksfeer die zeker bepalend is voor ons succes. Daarnaast ben ik trots op onze registratie in het Kwaliteitsregister voor Logopedisten, het lidmaatschap van onze beroepsvereniging NVLF, onze contractering bij alle ziektekostenverzekeringen in Nederland, de onlangs behaalde kwaliteitsaudit door Kiwa en de score van 9.2 bij het klanten ervaringsonderzoek.

Mijn bijzondere belangstellingen en vaardigheden liggen bij de behandeling en coaching van stem-keelklachten (bij spreken en zingen), manuele facilitatie, spraakafzien, hoortraining bij cochleaire implantatie en articulatieproblemen. Daarnaast ben ik ook lid van de Kwaliteitskring Logo Breda.

Werken bij Logopedie & Dyslexie De Witte
Onze praktijk blijft groeien. Daarom ben ik altijd op zoek naar goede logopedisten. Ben jij de toegewijde logopedist die onze praktijk zoekt? neem gerust even contact met mij op.

Maak ook kennis met onze andere logopedisten: Bekijk onze medewerkers