Jessica Nobel

Jessica is sinds augustus 2019 werkzaam bij Logopedie en Dyslexie De Witte. Zij heeft aan de Hogeschool Rotterdam gestudeerd en is sinds juli 2019 in het bezit van haar diploma. Ze heeft stage gelopen in een vrije vestiging en op een basisschool voor speciaal onderwijs, cluster 2. Hier heeft ze ervaring op kunnen doen met het onderzoeken en behandelen van taal- en spraakproblematiek bij kinderen van verschillende leeftijden en met verschillende achtergronden. Naast haar werk als logopedist is Jessica groepsbegeleider bij een evenementenbedrijf.

“Tijdens de behandeling vind ik het belangrijk om een veilige sfeer te creëren en om een cliënt de ruimte te geven om op zijn/haar eigen manier te kunnen leren en groeien. Ik zie het als een uitdaging om bij iedereen op zoek te gaan naar de manier die voor hem/haar het beste werkt.”

“In mijn vrije tijd maak ik muziek bij de plaatselijke muziekvereniging en ben ik betrokken bij de waterscouting. Daarnaast ben ik graag buiten en vind ik het heerlijk om mij te verliezen in een goed boek. Ik heb taal altijd interessant gevonden en omdat ik daarnaast graag mensen help, denk ik dat daar mijn interesse voor het vak logopedie vandaan is gekomen.”

Specialisaties

Jessica Nobel

Allround Logopedist

Gespecialiseerd in: Aangesloten bij:
o   Spraak-taalstoornissen bij kinderen en volwassenen
o   Fonologische stoornissen (Articulatie) NVLF

Cursussen ten behoeve van kwaliteitsverbetering:

  • Basis cursus OMFT

Mocht u een vraag hebben voor Jessica, dan kunt u altijd contact met haar opnemen. Haar e-mailadres is: jessicanobel@logopediepraktijkdewitte.nl

Maak ook kennis met onze andere logopedisten: Bekijk onze medewerkers