Mandy van Nijnatten

 Mijn naam is Mandy van Nijnatten. In 2013 ben ik afgestudeerd aan Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven. Gedurende de opleiding heb ik me door middel van stages kunnen verdiepen in het werk binnen een vrije vestiging. Ook bij praktijk voor Logopedie & Dyslexie de Witte heb ik stage mogen lopen, waar ik het erg naar mijn zin heb gehad en mezelf heb kunnen ontwikkelen tot een deskundige logopedist.

De diversiteit in dit werkveld in combinatie met het volgen van cursussen maakt dat ik me kan blijven ontwikkelen op het gebied van logopedie. Ik heb verschillende cursussen gevolgd, waaronder de basis- en verdiepingscursus OMFT. Momenteel ben ik me aan het specialiseren in dit interessante stuk binnen de logopedie!
Naast het behandelen van cliënten ben ik binnen de praktijk verantwoordelijk voor de digitalisatie van bestaande en nieuwe documenten.

Binnen het werk als logopedist vind ik het erg belangrijk dat de cliënt zich op zijn of haar gemak voelt, waardoor er optimaal behandeld kan worden. Deze behandelingen zal ik dan ook met zorg uitvoeren.

Mocht u nog vragen hebben voor Mandy, dan beantwoordt zij deze graag. Haar e-mailadres is: mandyvannijnatten@logopediepraktijkdewitte.nl

Maak ook kennis met onze andere logopedisten: Bekijk onze medewerkers