Marea van Weerlee

Ik ben Marea, 43 jaar, getrouwd, ik heb twee kinderen en een fantastische hond. In mijn vrije tijd wandel ik graag met de hond in de mooie natuur van Breda. Ook werk ik in mijn vrije uren in het bedrijf van mijn man. We wonen in Breda. Ik ben gek op skiën, koken, fotografie en lezen.
Mijn achtergrond is wat hobbelig. Ik heb toerisme in Breda gestudeerd, ben daar echter nooit werkzaam in geweest. Ik ben vrij snel in de commerciële sector terecht gekomen. Hier ben ik tot 2012 werkzaam geweest. In 2010 heb ik de verkorte opleiding tot leerkracht basisonderwijs gevolgd. Afgelopen vier jaar heb ik als kleuterleerkracht op basisschool de Boomgaard gewerkt. Uit dit vak heb ik, op meerdere vlakken, echter niet de voldoening gehaald die ik voor ogen had. Helaas, want leerkracht is een mooi beroep. Ik ben op zoek gegaan naar waar ik goed in ben en waaruit ik wel mijn voldoening uit haal. Dit is het ontzorgen van mensen. In deze functie hoop ik Bert, maar ook voor de andere medewerkers,  voor een groot deel te kunnen ontzorgen.
Mocht je een afspraak willen maken om logopedie te volgen, is de kans groot dat je mij aan de telefoon krijgt. Ik ben op de vestiging in Breda IJpelaar te bereiken. Ik hoop je snel te zien of te spreken!

Maak ook kennis met onze andere logopedisten: Bekijk onze medewerkers