Merel Gijsman

Mijn naam is Merel Gijsman. In april 2016 ben ik afgestudeerd als logopediste aan de Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven. In juli 2017 ben ik met veel plezier gestart als logopediste bij Logopediepraktijk de Witte. Binnen mijn opleiding heb ik veel verschillende logopedische settingen mogen zien, maar het werken in de vrije vestiging heeft altijd mijn voorkeur gehouden. Dit omdat ik graag met kinderen werk en ik de diversiteit aan cliënten en stoornissen binnen de vrije vestiging als uitdagend en leerzaam heb ervaren. Vanuit mijn opleiding ben ik extra geïnteresseerd in meertaligheid en leesondersteuning. De komende jaren hoop ik me in deze stoornisgebieden verder te bekwamen.

Als logopediste vind ik het vooral belangrijk vanuit de cliënt te werken. Ieder persoon en behandeltraject is uniek en moet ook zo bekeken en benaderd worden. Een goede samenwerking is essentieel. Als logopediste kun je het niet alleen, je hebt de hulp van ouders en leerkracht hard nodig voor een goed resultaat.

Mocht u een vraag hebben voor Merel, dan kunt u altijd contact met haar opnemen. Haar e-mailadres is: merelgijsman@logopediepraktijkdewitte.nl

Maak ook kennis met onze andere logopedisten: Bekijk onze medewerkers