NIENKE BUTERS

Begin 2021 is Nienke afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Het aanbod banen voor Nienke was groot, wij zijn blij dat Nienke per 19 april bij ons zal beginnen. Tijdens haar opleiding heeft Nienke veel met ouderen gewerkt. Zij heeft met name interesse in de problematiek en therapie rond personen met niet aangeboren hersenletsel. In de komende tijd gaat zij zich hier nog meer in verdiepen en staat het op de planning om de specialisatie afasie te behalen.

“Tijdens het werken met volwassenen vind ik dat er gedurende de tijd een fijne band ontstaat en we tegelijkertijd aan de klachten werken. Ook kunnen volwassenen goed aangeven wat ze willen bereiken, wat het opstellen van een behandelplan gemakkelijk maakt en je samen aan een doel kan werken. Als kind was ik vaak al bezig met taal, puzzels en raadsels. Ik vind het dan ook interessant om goede diagnostiek uit te voeren om op die manier te ontdekken wat er precies aan de hand is zodat de juiste behandeling gestart kan worden. ”

“In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden en familie, om bijvoorbeeld bordspellen te spelen of gewoon bij te kletsen. Ik ben dus een echt mensen-mens, wat natuurlijk ook goed van pas komt als logopedist!”
Specialisaties
NienkeNIENKE BUTERS

Logopedist
Taaltherapeut

Gespecialiseerd in:

o Spraak-taalstoornissen bij kinderen en volwassenen
o OMFT (oromyofunctionele therapie bij tandheelkunde)

Aangesloten bij:

0   NVLF (beroepsvereniging Logopedie)

0  Kwaliteitskring

 

Cursussen ten behoeve van kwaliteitsverbetering:
o Basis cursus OMFT

 

Mocht u een vraag hebben voor Nienke, dan kunt u altijd contact met haar opnemen. Haar e-mailadres is: nienkebuters@logopediepraktijkdewitte.nl

Maak ook kennis met onze andere logopedisten: Bekijk onze medewerkers